TV der bevæger dig

Karina Lorentzen glæder sig til at komme tættere på borgerne

00:55

Hør hvorfor Karina Lorentzen stiller op til kommunalvalget

Det tidligere folketingsmedlem Karina Lorentzen Dehnhardt stiller op til kommunalvalget i 2017 for SF i Kolding, og hun ser frem til at komme tættere på vælgerne.

Hun var få stemmer fra en ny periode i Folketinget, men det lykkedes ikke for Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) at blive valgt ind. Nu håber SF’eren dog, at hun bliver valgt ind i Kolding Byråd. Søndag morgen bekendtgjorde hun nemlig, at hun stiller op til kommunalvalget i 2017 for SF i Kolding.

- Det ligger i mit DNA, at jeg vil bekæmpe ulighed og den bedste mulighed for at gøre det, ligger lige nu i kommunalpolitik, siger Karina Lorentzen Dehnhardt til TV SYD.

Og den mest markante forskel er nu, at hun håber på at komme tættere på de borgere, som hun laver politik til og for.

 - Jeg tror, at det er nemmere for folketingspolitikerne at vedtage ting også gemme sig lidt for borgerne, så bliver det ligesom kommunernes lod at få ført de her ting ud i livet, og det er dem, der må tage skraldet, når tingene ikke fungerer, siger Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) og fortsætter:

- Kommunalpolitikerne møder jo borgerne mere direkte i deres hverdag. De møder dem nede i brugsen eller nede i byen, når de er ude at gå en tur, og det, tror jeg, sådan set er godt.

Karina Lorentzen fortæller til TV SYD, at hun også fortsat er folketingskandidat til næste valg - det kandidatur gælder frem til august 2016, men at hun fortsat håber også at være det derefter.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden