Karlog Air er gået konkurs

Nu er det slut med flyskole, fragtflyvning og taxaflyvning i Sønderborg. Firmaet Karlog Air er nemlig gået konkurs. To elever politianmelder selskabet.

Alle medarbejdere er blevet afskediget, og skal videre ud på jobmarkedet. Men andre er ikke klar til jobmarkedet, de har nemlig ikke nogen uddannelse. 
  
 

Politianmeldelse

Det er de 13 pilotelever som Karlog Flight Center har haft under uddannelse, men som aldrig er blevet færdige, fordi pengekassen var tom. De har nu søgt andre steder hen, men mange af eleverne har stadig penge til gode hos Karlog.
De politianmelder derfor Karlog Air.
 
? Ejerne vidste allerede i nogen tid, før de fortalte det til os, at skolen var lukningstruet. De burde have advaret os, så vi ikke indbetalte raten på 60.000 kroner, siger Jais Calundan til jv.dk 
 

Skal starte forfra

Kirstine Karlog Mortensen afviser at der er noget at komme efter.
 
Kommunikationschef i Statens Luftfartsvæsen Thorbjørn Ancker fortæller til TV SYD, at skolen har fået inddraget deres tilladelse til at drive skole, og ønsker Kirstine Karlog Mortensen at starte op igen, skal hun starte helt forfra med at søge tilladelser og vise, at de har undervisere, fly, økonomi og andet i orden, inden de kan få en ny tilladelse.