Karsten Ree åben for mere nødhjælp til Cimber

Cimber Sterlings største aktionær, Karsten Ree, havde ikke regnet med omfanget af dagens nedjustering fra det sønderborg-baserede flyselskab. Alligevel forventer han at ville skyde flere penge ind i Cimber. Det fortæller Karsten Ree til borsen.dk.

Karsten Ree, der ejer 11 pct. af aktierne i Cimber, er pt. i Indien og siger over telefonen til borsen.dk, at størrelsen på den trecifrede millionnedjustering overrasker ham.

- Nedjusteringen er større, end jeg havde regnet med. Tallet er stort, konstaterer Karsten Ree over for borsen.dk.

Cimber Sterling har i dag nedjusteret årets driftsresultat fra et underskud på 60 mio. kr. til et underskud på 200-220 mio. kr. Det er nedjustering nummer to i selskabets korte børsliv, der begyndte 2. december 2009.

Er du på trods af den nye nedjustering villig til at skyde flere penge i Cimber?

- Ja, det regner jeg med. Men jeg må lige hjem og se på det, siger storaktionæren, der også optræder som Amagerbankens redningsmand.

Troede det gik bedre

Tidligere på måneden udtalte Karsten Ree til borsen.dk, at det ikke var hans opfattelse, at Cimber Sterling manglede penge. 

- Det gør selskabet stadig ikke, men det har færre penge tilbage. Det er en kendsgerning. Det må jeg hjem og kigge på.

Karsten Ree mener ikke, han manglede indsigt i selskabet, da han udtalte sig tidlige på måneden.

- Jeg var vidne om, at der var penge på bogen. Det er stadig, der er bare færre. Det er et nyt scenarier for mig, lyder det fra rigmanden over telefonen.

Karsten Ree erkender, at aktionærerne ikke har fået det, de kunne forvente:

- Der er nok mange, der havde regnet med, at det så bedre ud, siger Karsten Ree til borsen.dk.

Karsten Ree blev milliardær, da han for nogle år siden solgte Den Blå Avis til det amerikanske selskab Ebay. Han er desuden storaktionær i Mols-Linien.