Kaserne-venner kaster sig ind kamp for beredskabet

200 arbejdspladser er i fare i Haderslev, og redningsberedskabet svækkes i høj grad i Syddanmark hvis Beredskabsstyrelsen Sydjylland bliver nedlagt og flyttet til Herning. Det mener Haderslev Kassernes Venner, der nu kaster sig ind i kampen for at bevare Beredskabsstyrelsen i Haderslev.

I et opslag på Kaserne-vennernes Facebookside skydes der med skarpt:.

- Igen kommer ?slipsedrengene? med forældede og forkerte oplysninger, der skal bruges som beslutningsgrundlag. Beredskabsstyrelsen Sydjylland har dobbelt så mange udrykninger om året som anført og er det center i Danmark, der har flest udrykninger.

- I 2013 havde Beredskabsstyrelsen Sydjylland, som dækker Sydjylland og Fyn med 22 kommuner, 190 udrykninger - flere end nogen af landets andre beredskabscentre.

Baggrunden for frygten for Beredskabet i Haderslev er, at regeringen, Venstre og Dansk Folkeparti er enige om at spare 200 millioner kroner årligt på redningsberedskabet.

Det kan medføre, at Beredskabsstyrelsen samler sine centre i Herning og centrene i Haderslev, Thisted, Næstved samt uddannelseskasernen i Tinglev risikerer lukning.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Opslag af Haderslev Kasernes Venner.