TV der bevæger dig

Kaserne-venner kaster sig ind kamp for beredskabet

200 arbejdspladser er i fare i Haderslev, og redningsberedskabet svækkes i høj grad i Syddanmark hvis Beredskabsstyrelsen Sydjylland bliver nedlagt og flyttet til Herning. Det mener Haderslev Kassernes Venner, der nu kaster sig ind i kampen for at bevare Beredskabsstyrelsen i Haderslev.

I et opslag på Kaserne-vennernes Facebookside skydes der med skarpt:.

- Igen kommer ?slipsedrengene? med forældede og forkerte oplysninger, der skal bruges som beslutningsgrundlag. Beredskabsstyrelsen Sydjylland har dobbelt så mange udrykninger om året som anført og er det center i Danmark, der har flest udrykninger.

- I 2013 havde Beredskabsstyrelsen Sydjylland, som dækker Sydjylland og Fyn med 22 kommuner, 190 udrykninger - flere end nogen af landets andre beredskabscentre.

Baggrunden for frygten for Beredskabet i Haderslev er, at regeringen, Venstre og Dansk Folkeparti er enige om at spare 200 millioner kroner årligt på redningsberedskabet.

Det kan medføre, at Beredskabsstyrelsen samler sine centre i Herning og centrene i Haderslev, Thisted, Næstved samt uddannelseskasernen i Tinglev risikerer lukning.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Opslag af Haderslev Kasernes Venner.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden