Kasper Schmeichel sender afbud til landskamp i Horsens

Det danske fodboldlandshold møder onsdag aften Liechtenstein på Casa Arena i Horsens - og må nu undvære en af holdets helt store profiler, nemlig målmand Kasper Schmeichel, der lørdag sendte afbud efter en skade i Leicesters kamp i Premier League.

Kasper Schmeichel udgik lørdag eftermiddag med en skade i Premier League-kampen mod Swansea.

Leicester-målmanden sparkede efter 57 minutter et målspark, hvorefter han vred sig i smerte og måtte løbe glidende ud af målet og afværge en farlig situation. Derefter måtte han lade sig skifte ud med lyske-problemer.  Kasper Schmeichel kal nu opereres mandag oplyser DBU efter, at landsholdets læge Thøger Krogh har været i kontakt med den medicinske stab i den engelske klub.

Det betyder, at tilskuerne i Horsens går glip af at se Kasper Schmeichel i aktion - men til gengæld kan det give et gensyn med den tidligere Horsens- og Esbjerg-målmand Frederik Rønnow (nu Brøndby IF ), der kan få landskampsdebut på sin gamle hjemmebane.

Den tidligere Esbjerg-angriber Martin Braithwaite sendte også afbud lørdag.

Frederik Rønnow bliver i givet fald ikke den eneste lokale yndling på banen i Horsens, hvor publikum også kan se Simon Kjær i aktion. Den nuværende Fenerbache-spiller har fået sin første fodboldopdragelse i Lund. Også den tidligere Esbjerg-spiller Peter Ankersen må forventes i aktion på Casa Arena i testkampen mod Liechtenstein, hvor Tottenhams Christian Eriksen vil have publikums bevågenhed, inden det søndag i Parken går løs med den første VM-kvalifikationskamp mod Armenien.