Kedsomhed og ynk gjorde vestjysk mejerist til millionær

En 40-årig kvinde fra Varde-området vandt forleden en kæmpe gevinst på et skrabelod – og så mistede hun appetitten i et døgn.

40.000 skattefri kroner hver eneste måned i 40 måneder. Det er, hvad den glade, vestjyske skrabelodsvinder nu kan se frem til. Det begyndte ellers med en trist aleneaften.

- Jeg sad om aftenen alene og kedede mig og havde ærligt talt lidt ondt af mig selv. Mine børn var ude at bowle, og min kæreste var på arbejde på Fanø, siger den 40-årige skrabelodsmillionær i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Hun ville derfor forkæle sig selv med en is.

quote

Jeg mistede helt appetitten. Det tog faktisk et døgns tid at få appetitten tilbage. Det er virkelig vildt det her.

40-årig skrabelodsvinder fra Varde-området

- Da jeg kommer ind i butikken, bliver den ene kasse lukket, og jeg står og bliver endnu mere irriteret. Så jeg tænker, at jeg lige må have et skrabelod med, så jeg måske kan blive i lidt bedre humør, forklarer vinderen.

DiamantQuick-skrabeloddet udløste en af de helt store gevinster - og så havde hun lige pludselig ikke længere så ondt af sig selv.

- Jeg frøs helt. Kunne ingenting. Og isen havnede i vasken, for jeg mistede helt appetitten. Det tog faktisk et døgns tid at få appetitten tilbage. Jeg havde slet ikke brug for mad. Det er virkelig vildt det her. I fatter slet ikke, hvor stort det er for mig. Jeg har været igennem en meget hård periode i mit liv, så dette er en fantastisk begyndelse på en ny fremtid, slutter den glade vinder.

Den samlede gevinst lyder på 1,6 millioner kroner. Penge, som kvinden blandt andet vil bruge på kørekort til sine tre børn og udbetaling til et nyt hus. Endelig overvejer den 40-årige skrabelodsvinder at tage en ny uddannelse, fordi hun synes, at jobbet som mejerist er meget hårdt for kroppen.