Mascha Vangs dilemma: Skal jeg forlade dette og flytte til Kolding? Altså det der Jylland!

En forelskelse i en F-16-pilot bringer hendes hjerte i oprør.

Skal jeg forlade det bedste sted, jeg kender, og flytte til Kolding? Altså det der Jylland, som jeg satme aldrig (aldrig!) skulle tilbage til, spørger hun.

Reality-kendis og blogger Mascha Vang er fanget af forelskelse i en F-16-jagerpilot fra Skrydstrup, og det bølger voldsomt i hendes sind.

Hun forlader meget nødigt sit elskede liv i København, men savner meget at kunne vågne op ved siden af den mand, der tændte ild i hende, da en flabet fyr i grøn flyverdragt ”klapper mig i røven, og smider min datter på skulderen. Pokkers også altså!”

Sådan skriver hun på sin blog om de overvejelser, hendes forelskede hjerte har tvunget hende ind i.

quote

Han klapper mig i røven, og smider min datter på skulderen. Pokkers også altså!

Mascha Vang, blogger og kendis, København.

Det er altså ikke fordi derer noget galt med Kolding...

- Jeg ved godt at jeg sagtens kan tage til København når det passer, men jeg har altså boet i Middelfart for nogle år siden, og det var ganske forfærdeligt, fordi det var sålangt fra alle mine venner, og de der små impulsive ting, jeg hele tiden gør, skriver hun, og fortsætter:

- Nej, I kan tro, jeg ikke umiddelbart har lyst til at flytte herfra. Det er her vores liv er, og laver jeg den obligatoriske plus/minus liste, så er den meget lang på Københavnersiden.

Faktisk, så står der kun én eneste ting på Koldingsiden. Og det er altså ikke fordi, der er noget galt med Kolding…  hvor jeg allerede har mødt så mange søde mennesker.  Det er for mig virkelig, virkelig langt væk, skriver hun.

Læs det selv på Mascha Vangs blog.