KIF er favoritter i topbrag i Silkeborg

Kampen om førstepladsen afgøres onsdag aften, når Bjerringbro-Silkeborg tager imod KIF Kolding København, der er ubesejrede i mændenes jåndboldliga.

Det bliver et brag af en kamp, når nummer et og nummer to i håndboldligaen mødes onsdag aften i Silkeborg.

Hjemmeholdet har 17 point i ligaen, mens KIF Kolding København har 19, og dermed bliver det en kamp om førstepladsen, da det indbyrdes bedste mandskab kan indtage duksepositionen.

KIF er ubesejret i ligaen og får derfor favoritværdigheden, og den regner man med at leve op til i Kolding.

- Vi regner med at vinde, for vi stiller altid op for at vinde og for at få to point. BSV er en uberegnelig modstander og er lidt ustabile, men det er et hold med stor kvalitet, og jeg forventer, at vi får hård modstand, siger træner Peter Bredsdorff-Larsen.

I weekenden spillede KIF 25-25 mod Team Tvis Holstebro. Det var en kamp, hvor Kolding spillede ustabilt, og det skal der rettes op på, mener Peter Bredsdorff-Larsen.

- I lørdags spillede vi kun godt i perioder, så de perioder skal udvides, og vi skal genfinde niveauet i begge ender af banen. Vi skal have holdet til at præstere på et højere niveau, siger han.

Landstæner har KIF som favorit

Også landstræner Ulrik Wilbek ser KIF som favorit, fordi de har været mest stabile i ligaen.

Han siger, at det er umuligt at spå om, hvor tæt kampen bliver. Det afhænger af værternes indsats.

- Nogle gange afhænger det lidt for meget af Rasmus Lauge. Der skal komme nogle skud med højre hånd fra nogle af de andre, og venstrehåndssiden skal åbne op.

- Men BSV har hjemmebane og har en opadgående kurve, så det bliver en god kamp, siger Ulrik Wilbek.

BSV vandt i weekenden en intens kamp mod Skjern Håndbold med 29-28 og har derfor tanket selvtillid forud for kampen mod Kolding.

Der forventes udsolgt til den første kamp i den nye Jysk Arena, som Silkeborghallerne hedder efter en udvidelse af tilskuerkapaciteten og sponsorfaciliteterne.