TV der bevæger dig

KIF er finaleklar uden at imponere

Joachim Boldsen indstiller sin aktive karriere efter denne sæson, og nu kan han se frem til en værdig afslutning. (Foto: KIFs hjemmeside)

KIF Kolding er klar til pokalfinalen ved Final4-stævnet i Aarhus. Vandt over 1. divisionsholdet HC Midtjylland og møder søndag Bjerringbro-Silkeborg i finalen.

Alt andet end sejr til KIF Kolding København over HC Midtjylland ved Final4-stævnet i Aarhus, ville have været en stor overraskelse.

Derfor var det helt ventet, at KIF Kolding kunne køre en sejr hjem på 29-20 efter føring på 13-8 ved pausen.

HC Midtjylland har kun lige spillet sig op i mændenes håndboldliga efter en sæsonsejr med et forspring på 10 point. Kun ét nederlag blev det til i 24 kampe.

Midtjyderne har også på sin vej til Final4-stævnet besejret ligaklubber som Mors-Thy og de regerende danske mestre fra Aalborg. Alligevel virkede de lidt nervøse i begyndelsen af kampen. Samtidig med at Koldingspillerne egentlig heller ikke var i højeste gear.

De to hold fulgtes til 5-5, hvor KIF Kolding trak fra og hen over første halvlegs sidste halvdel skabte et forspring på tre til fire mål.

Midtjyderne lavede mange fejl i første halvleg, men fik rettet op i begyndelsen af anden. KIF Kolding Københavns pauseføring på fem mål skrumpede ind til tre. Men da forsvarskrumtappen Jacob Østergaard fik rødt kort efter sin tredje udvisning, manglede der noget.

I hvert fald trak KIF-spillerne fra og vandt med ni mål uden at besvære sig for alvor.

KIF Kolding møder søndag Bjerringbro-Silkeborg i finalen i Aarhus.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden