TV der bevæger dig

KIF er i DM-semifinalen

Bo Spellerberg og hans holdkammerater er klar til DM-semifinalen i håndbold

Efter 30-24-hjemmesejr over Bjerringbro-Silkeborg er KIF Kolding klar til DM-semifinalen mod AG København.

I en spændende afslutning om den sidste plads i DM-semifinalen i Herre Håndbold Ligaen lykkedes det søndag KIF Kolding at booke et møde med mestrene fra AG København.

KIF Kolding sejrede hjemme med 30-24 over Bjerringbro-Silkeborg, der ikke havde noget at spille for. Gæsterne var allerede inden kampen sikret førstepladsen i gruppe B i slutspillet.

Sammen med Aalborg Håndbold kæmpede KIF Kolding om den sidste plads i semifinalen. Begge hold havde inden sidste runde i gruppespillet seks point, men som toer i grundspillet skulle KIF Kolding blot vinde for at være sikker på andenpladsen.

KIF Kolding var faktisk bagud 13-14 ved pausen, mens Aalborg Håndbold på samme tid gik til pause foran 18-17 i hjemmekampen mod Viborg HK.

Men i anden halvleg gik Bjerringbro-Silkeborgs gæster helt i stå, hvilket værterne udnyttede prompte til at trække fra, og så var det ligegyldigt, at Aalborg-holdet sejrede med 32-27.

I den anden gruppe vandt AGK hjemme 30-27 over Team Tvis Holstebro, mens Århus Håndbold ude vandt 27-25 over Skjern Håndbold.

Mens AGK og KIF Kolding tørner sammen i den ene semifinale, så mødes Bjerringbro-Silkeborg og Team Tvis Holstebro i den anden.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden