KIF gik helt ned

KIF Kolding blev ramt af kollektiv nedsmeltning mod Bjerringbro-Silkeborg, der er tættere på DM-finalen.

Bjerringbro-Silkeborg har retning mod finalekampen om det danske mesterskab i håndbold, efter at midtjyderne søndag bankede KIF Kolding med 33-25.

Sejren i Kolding var den tredje af tre mulige for Bjerringbro-Silkeborg, der også har slået Århus og Skjern i slutspilsgruppe B.

Intet tydede dog på en udesejr fra første fløjt, da KIF Kolding indledte bedst med masser af fart i angrebsspillet, hvilket gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg havde svært ved dæmme op over for.

Flere personlige Kolding-fejl og en stærk indsats fra Bjerringbro-målmand Niklas Landin samt friløbere til gæsternes højrefløj Dennis Kirkegaard betød, at KIF var bagud med 13-17 ved pausen.

De dårlige tendenser fortsatte i anden halvleg, og undervejs så man opgivende attituder hos hjemmeholdet. KIF-spillerne rystede på hovedet af hinanden, og der blev skældt ud på træner Ingemar Linnell, hvilket Bjerringbro-Silkeborg udnyttede til at cementere sejren.

I det andet opgør i slutspilsgruppe B vandt Skjern Håndbold holdets første slutsspilssejr med 26-23 over Århus Håndbold. Med sejren er Skjern den største udfordrer til Bjerringbro-Silkeborg i kampen om en finaleplads, da vestjyderne også har to point med fra grundspillet.

Bjerringbro-Silkeborg topper gruppe B med seks point, mens Skjern har fire point på andenpladsen. De to mandskaber mødes i Silkeborg på næste søndag.
 AG København ligner i øjeblikket den mest sandsynlige finaledeltager fra gruppe A.