TV der bevæger dig

KIF gik helt ned

Efter en god start på slutspillet mod Skjern er KIF Kolding gået helt ned.

KIF Kolding blev ramt af kollektiv nedsmeltning mod Bjerringbro-Silkeborg, der er tættere på DM-finalen.

Bjerringbro-Silkeborg har retning mod finalekampen om det danske mesterskab i håndbold, efter at midtjyderne søndag bankede KIF Kolding med 33-25.

 Sejren i Kolding var den tredje af tre mulige for Bjerringbro-Silkeborg, der også har slået Århus og Skjern i slutspilsgruppe B.

Intet tydede dog på en udesejr fra første fløjt, da KIF Kolding indledte bedst med masser af fart i angrebsspillet, hvilket gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg havde svært ved dæmme op over for.

Flere personlige Kolding-fejl og en stærk indsats fra Bjerringbro-målmand Niklas Landin samt friløbere til gæsternes højrefløj Dennis Kirkegaard betød, at KIF var bagud med 13-17 ved pausen.

De dårlige tendenser fortsatte i anden halvleg, og undervejs så man opgivende attituder hos hjemmeholdet. KIF-spillerne rystede på hovedet af hinanden, og der blev skældt ud på træner Ingemar Linnell, hvilket Bjerringbro-Silkeborg udnyttede til at cementere sejren.

I det andet opgør i slutspilsgruppe B vandt Skjern Håndbold holdets første slutsspilssejr med 26-23 over Århus Håndbold. Med sejren er Skjern den største udfordrer til Bjerringbro-Silkeborg i kampen om en finaleplads, da vestjyderne også har to point med fra grundspillet.

Bjerringbro-Silkeborg topper gruppe B med seks point, mens Skjern har fire point på andenpladsen. De to mandskaber mødes i Silkeborg på næste søndag.
 AG København ligner i øjeblikket den mest sandsynlige finaledeltager fra gruppe A.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden