KIF i vanskeligheder

Førerholdet i herrehåndboldligaen, KIF Kolding København, var onsdag aften overraskende i vanskeligheder i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold, men det endte alligevel med en favoritsejr på 30-24.

Værterne gik til pause bagud 10-13. Fra anden halvlegs begyndelse fik KIF Kolding København dog sat tingene på plads i Brøndby Hallen.

I løbet af halvlegens første 10 minutter scorede hjemmeholdet otte gange og kom foran 18-17.

Mors-Thy-spillerne - som efter denne sæson mister Jan Paulsen som træner, da klubben og træneren ikke kan blive enige om en ny kontrakt - kunne fysisk og tempomæssigt ikke længere følge med efter pausen.

Men gæsterne fightede flot og begrænsede i det sidste kvarter nederlaget til en ganske hæderlig størrelse.

Sejren var nummer 14 til KIF Kolding København i 16 ligakampe.

Nærmeste konkurrent er Bjerringbro-Silkeborg, som ude vandt 27-26 over Viborg HK. BSV er to point efter KIF Kolding København.

Team Tvis Holstebro var et andet tophold til at vinde, da det blev til en sikker 42-27-hjemmesejr over Ribe-Esbjerg HH.

Til gengæld tabte Aalborg Håndbold terræn i topstriden med et 25-29-nederlag ude til bundholdet TMS Ringsted.