KIF Kolding København når historisk sportsligt lavpunkt

Med nederlaget onsdag aften når KIF Kolding København et historisk sportsligt lavpunkt. For første gang i tiden med ekstra hjemmebane i København bliver KIF ikke blandt de sidste fire hold, der kæmper om DM-titlen.

Onsdag aften jagtede KIF Kolding København mod GOG både de første point i slutspillet og håbet om at nå semifinalerne.

 GOG  førte gruppen inden kampen i Farum mod KIF Kolding København, som kom godt fra kampens indledning og kunne gå til pause foran 14-12. i 2. halvleg mistede KIF-spillerne grebet, så  GOG vandt opgøret 34-19 og tog den tredje sejr i træk i slutspillet.

Fynboerne nede dermed op på seks point for tre kampe, mens KIF Kolding København har nul point for tre kampe og må kigge langt efter en mulig DM-semifinale.

Det er uvant for KIF Kolding København, der de seneste fire sæsoner har været danske mestre to gange - og indtil i år aldrig har været dårligere end nr. 4.

quote

Det er selvfølgelig skuffende. Både vi og alle andre havde håbet på, at vi kunne få mere ud af det her

Bo Spellerberg, KIF Kolding København

- Det er selvfølgelig skuffende. Både vi og alle andre havde håbet på, at vi kunne få mere ud af det her, men vi må også sige, at det måske også kun er meget fair, at det ender med at se ud, som det gør, siger Bo Spellerberg til TV 2 SPORT.

Nu skal KIF-ledelsen til at forme holdet til næste sæson efter farvel til en række markante spillere. Den russiske bagspiller Konstantin Igropulo er den seneste i rækken af profiler, som forlader KIF Kolding København efter indeværende sæson.

Den hviderussiske klub Meshkov Brest skriver på sin hjemmeside, at man har indgået en toårig kontrakt med Igropulo med virkning fra 1. juli.

Tidligere i sæsonen har spanieren Antonio Garcia forladt den forhenværende danske mesterklub, og efter sæsonen går veteranerne Kasper Hvidt og Lars Jørgensen på håndboldpension.