TV der bevæger dig

KIF Kolding København vil have revanche mod Aalborg

Med en sejr over Aalborg Håndbold kan Bo Spellerberg og KIF Kolding København sikre sig billet til semifinalerne .

Med en sejr over Aalborg Håndbold kan KIF Kolding København sikre sig billet til semifinalerne - og revanche fra de to klubbers første slutspilskamp.

Søndag eftermiddag møder KIF Kolding København i Brøndbyhallen Aalborg Håndbold i returkampen i herreligaens slutspilspulje 2. Det er altid tætte opgør, når de to hold mødes. Senest var det Aalborgmandskabet, der nappede to point i første slutspilskamp med resultatet 26-22. 

- Vi skal løfte niveauet med mere bevægelighed og tacklinger i forsvaret samt spille med fart og bredde i angrebet, der udløser flere chancer.  Det er meget vigtigt for os, at vi får point, da vores gruppe er tæt og derfor vil der blive gået til stålet i alle 60 minutter, siger cheftræner Carlos Ortega til KIFs hjemmeside.  

KIF Kolding København, GOG Håndbold og Ålborg Håndbold ligger tæt i slutspilspulje 2. 

KIF Kolding København har fået en rimelig start på slutspillet rent spillemæssigt med en tabt kamp, to uafgjorte kampe og en vunden kamp, men nok point til at placere sig som nr. 1 i slutsspilpuljen.

KIF-mandskabet har vist gode takter i de sidste kampe først ude mod Århus Håndbold og derefter mod GOG i torsdags - og kan altså med en sejr over Aalborg Håndbold sikre sig billet til semifinalerne. Ellers er der ny chance hjemme i Kolding tirsdag mod Århus Håndbold.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden