KIF Kolding udraderer Champions League-vinderne

De danske håndboldmestre udspillede Flensburg Handewitt og vandt stort i Champions League-gruppespillet.

KIF Kolding København ser ud til at kunne nå meget langt i årets Champions League i håndbold.

Søndag fik de danske mestre i hvert fald en flyvende start på gruppespillet med en imponerende hjemmesejr på 35-21 over Flensburg Handewitt, som vandt turneringen i sidste sæson.

Sejren i gruppe B blev grundlagt med en sublim indsats i de første 30 minutter, som betød en pauseføring på 19-13 til KIF Kolding København.

Tyske Flensburg Handewitt, der havde danskerne Anders Eggert, Lasse Svan Hansen og Thomas Mogensen med i kampen, kunne slet ikke dæmme op for den velsmurte danske offensiv, hvor blandt andre to gange Andersson med fornavnene Kim og Lasse, boltrede sig.

Flensburg Handewitts svenske klassemålmand Mattias Andersson blev nærmest skudt i sænk, mens Kasper Hvidt var særdeles velspillende i Kolding-målet

Flensburg-holdet virkede meget lidt oplagt, og til sidst virkede det som om, at træner Ljubomir Vranjes indstillede sig på et nederlag. Blandt andre Anders Eggert sad på bænken, når han da ikke blev kaldt ind for at kaste straffekast.

Den store sejr til KIF Kolding København kan blive værdifuld, eftersom målscoren i indbyrdes kampe er afgørende ved pointlighed.