KIF taber målfattigt arvefjendeopgør

KIF Kolding København måtte lørdag eftermiddag se sig slået af på hjemmebane af GOG med cifrene 18-20.

KIF Kolding København tog lørdag eftermiddag imod deres arvefjender fra Fyn i form af gulklædte GOG i et af årets store håndboldbrag i Kolding.

Festen fes dog ud for både spillere og tilskuere, da KIF Kolding København langt fra levede op til de store ambitioner, klubben har. 18-20 tabte hjemmeholdet, efter de to gange tredive minutters håndbold.

Hjemmeholdet kan være tilfreds med deres forsvarsspil, hvor de i store dele af kampen holdt gæsterne fra netmaskerne bag en udmærket Kasper Hvidt. Og det endda på en dag hvor den normale forsvarsgeneral Lars Jørgensen sad bag bænken hele kampen.

Til gengæld så spillet noget mere tungt ud i den modsatte ende af banen, hvor der ikke var langt mellem fejlene i en uskøn kamp, KIF Kolding København hurtigt skal glemme. Det var ikke just imponerende, hvad tilskuerne i Sydbank Arena Kolding var vidne til.

Det må fortsat give træner Carlos Ortega store bekymringer, at hans hold præsterer så ustabilt, som det har været tilfældet indtil videre i denne sæson, hvor holdet pt. er placeret på en syvendeplads, hvor der er langt op til de sjovere placeringer og kun få point til pladserne udenfor slutspillet.

Næste opgave for KIF Kolding København bliver dog i EHF-cuppen, hvor de møder spanske Ademar León om en uge.