KIF tabte vigtigt point i topstrid

De danske mestre fra KIF Kolding København måtte nøjes med uafgjort mod Århus Håndbold.

25-25 stod der på lystavlen i Ceres Arena torsdag aften efter en sand herrefight mellem Erik Vejes Århus Håndbold og KIF Kolding København.

Forud var gået 60 intense minutters håndbold, hvor de to hold skiftede til at være i teten. KIF Kolding København startede kampen bedst anført af en godt skydende Lasse Andersson, der skød hjemmeholdets unge keeper Emil Nielsen i sænk. 11-14 var gæsterne klædt i blåt foran ved pausen.

Århus Håndbold fik dog hurtigt hentet den pauseføring med et par scoringer i træk, og de to hold fulgtes derefter ad frem til de sidste ti minutter af kampen. Her satsede Erik Veje med at tage målmanden ud og sætte en ekstra markspiller ind. Satsningen lykkedes i første omgang, da Århus Håndbold kom på 24-21 med få minutter tilbage.

Carlos Ortega fik dog indstillet sit hold rigtigt, og de næste par minutter kæmpede KIF Kolding København sig tilbage og kom på 24-25. Århus Håndbolds Rune Ohm udlignede på et straffekast med 45 sekunder igen, og på trods af boldbesiddelsen kunne KIF Kolding København ikke score det afgørende mål.

Det Kolding-københavnske håndboldhold ligger med det uafgjorte resultat på en tredjeplads med tre runder tilbage af grundspillet.