TV der bevæger dig

KIF-træner: Vi er videre med friske spillere

Peter Bredsdorff-Larsen tog en kalkuleret risiko i EHF Cuppen og er nu i kvartfinalen med friske spillere.

KIF Kolding København tabte de sidste tre gruppekampe i EHF Cuppen, men er videre til kvartfinalerne med en flok friske spillere.

Træner Peter Bredsdorff-Larsen tog en kalkuleret risiko i de sidste gruppekampe mod HC Motor Zaporozhye og Tatran Presov, selv om det ikke var 100 procent sikkert, at KIF ville spille sig i kvartfinalerne.

- Da vi slog Presov og Rhein-Neckar i det første opgør var vi allerede dér med stor sandsynlighed videre til kvartfinalerne.

- Da vi så tabte udekampen i Rhein-Neckar og manglede et mål for at blive etter i gruppen, så valgte vi at restituere truppen.

- De spillere, der ikke har været helt klar, har vi holdt ude. Sådan var det også i går mod Presov. Vi har holdt 4-5-6 spillere ude, siger KIF-træneren.

Lørdagens nederlag til Tatran Presov betød, at KIF Kolding København lige pludselig var afhængig af udfaldet af nogle af kampene i de øvrige grupper for at blive blandt de otte kvartfinalehold.

Senere lørdag aften blev kvartfinalebilletten endegyldigt sikret, da tyske Göppingen slog La Rioja fra Spanien med 32-31.

- Man vil gerne selv afgøre tingene. Vi var da bekymrede, for vi skulle jo bruge et resultat i går eller i dag, for at gå videre.

- Men vi var ikke ude at bede om overraskelser. At Göppingen kun vandt med et mål over La Rioja var en overraskelse, men det betød, at vi kom videre.

- Vi ville gerne selv have afgjort det, men når vi ikke gjorde det, så fik vi afviklet kampene på en måde, så vores spillere nu er klar, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden