KIF udraderede Sønderjyske i lokalopgør

KIF Kolding København viste sig at være en alt for stor mundfuld for Sønderjyskes håndboldherrer onsdag aften. KIF vandt lokalopgøret med 30-20.

KIF startede bedst i kampen, og Bo Spellerberg åbnede KIFs målscoring med et sikkert straffekast. Allerede efter tre minutter var KIF Kolding København foran med 3-0, og derfor valgte Sønderjyskes cheftræner Morten Henriksen. Det hjalp midlertidigt, og Sønderjyske udlignede ved stillingen 5-5 efter små ti minutter.

Frem mod pausen, hvor det for øvrigt også blev til et længeventet comeback til Torsten Laen, scorede KIF dog dobbelt så mange gange som Sønderjyske, og pausestillingen blev 15-10. Føringen blev blandt andet etableret af en velspillende Kasper Hvidt i KIF Kolding Københavns mål.

Ligesom i første halvleg måtte Sønderjyske slide for målene, da KIF-forsvaret stod stabilt og Kasper Hvidt var en sikker sidste skanse. I forsvaret gjorde den unge Nicolai Enderleit en god figur. I modsatte ende havde KIF ikke de store problemer med at flytte rundt på de sønderjyske gæster, og boldene fløj derfor ind om ørene på Sønderjyskes skiftende målmænd. Et kvarter inde i anden halvleg var stillingen 23-14 til KIF.

Resten af kampen forblev KIF Kolding København i front, selvom de mistede lidt af momentum. Der blev byttet mål, indtil Sønderjyske kunne lukke scoringen med deres tyvende mål. Det var dog ikke nok, da KIF scorede tredive. Man of the match blev Kasper Irming.

Slutstilling: 30-20.