TV der bevæger dig

Kjeld Kirk bag nyt oplevelsescenter i Billund

Kjeld Kirk Kristiansen vil opføre nyt oplevelsescenter i Billund.

Lego-koncernen vil opføre et nyt oplevelsescenter i Billund. Det skal slå dørene op om tre til fem år og bygge på Legos ideer om leg og læring.

Oplevelsescentret skal opføres, hvor det gamle rådhus i Billund ligger. Lego-ejer Kjeld Kirk Kristiansens pengetank i Kirkbi A/S købte rådhuset i 2011.

Det nye oplevelsescenter har foreløbig fået navnet "Lego Brand House".

- Lego-koncernen har sit udspring i Billund, vi ønsker at være med til at udvikle og skabe liv i byen og gøre den attraktiv for både borgere og besøgende udefra, og Lego Brand House er et af vores bidrag i forbindelse med visionen om, at Billund skal være børnenes hovedstad, siger Kjeld Kirk Kristiansen.

Centret skal også beskrive Lego-koncernens udvikling.

- Vi ser frem til et hus, der vil formidle selve kernen i virksomheden og lego-mærket, og vi glæder os også over, at huset vil være med til at udvikle bylivet og styrke den i forvejen positive udvikling i antallet af mennesker, der besøger Billund, siger adm. direktør Jørgen Vig Knudstorp.

Det gamle rådhus i Billund skulle oprindelig have rummet et globalt videncenter for leg og læring. Virksomheden arbejder nu på at finde en ny permanent placering i Billund til det, men videncentret forventes fortsat at kunne begynde sine aktiviteter i rådhuset til efteråret.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden