Knallertkører dræbt af tog

Klokken 12:51 ramte et passagertog en 26-årig mand på knallert i Sejstrup. Han var på vej over skinnerne ved jernbaneoverskæringen ved Kirkevej, da ulykken skete.

Det tomme Arrivatog kørte mellem 80 og 100 km/t, da det kolliderede med den mandlige knallertkører fra lokalområdet. Manden blev dræbt på stedet.

- Vi ved ikke med sikkerhed, hvorfor ulykken skete. Der kan have været problemer med signaltavlerne på stedet. Det skal havarikommissionen forsøge at klarlægge, når de ankommer til ulykkesstedet i løbet af kort tid, siger vagtchef Ole Hillerup, Syd- og Sønderjyllands Politi, til JydskeVestkysten.

Årsagen til ulykken, kan politiet ikke sige mere om, da de pårørende endnu ikke er underrettet, skriver JydskeVestkysten.

Alle tog mellem Esbjerg og Ribe har været aflyst indtil klokken 15. Klokken 15:09 begyndte togdriften igen.

Ingen dødsulykker siden 1958

Der er ikke sket en tragisk ulykke ved Sejstrup Station siden 1950'erne, hvor stedet blev til en ubevogtet jernbaneoverskæring med blinklys.

Den 14. september 1958 blev en borger fra Hunderup dræbt i en ulykke. Det skriver Landsbyposten Hunderup-Sejstrup i udgaven fra september 2011.

I dag er jernbaneoverskæringen ikke ubevogtet, men automatisk med bomme og blinklys.

Banedanmarks havarikommission har været på stedet og vil senere komme med en rapport om, hvordan signaler og bomme har fungeret på uheldstidspunktet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere informationer om ulykken.