TV der bevæger dig

Knivdrab: Sigtet ejer af butik, hvor drabet skete

Fortovet foran butikken i Vestergade, som den formodede drabsmand er registreret som ejer af.

Den formodede drabsmand var registreret som ejer af den butik i Vestergade i Vejle, hvor en 31-årig mand blev kniv-dræbt i sidste uge.

Den 26-årige afghanske mand, som er efterlyst for drabet, står registreret i virksomhedsregistret som ejer af firmaet bag butikken i Vestergade 33. Og hans 22-årige bror har været daglig leder af butikken, som solgte vandpiber og udstyr til hashrygning.  Butikken er i dag lukket.

- Det er noget, der indgår i vore undersøgelser, siger politiinspektør Steen Edeling, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Han ønsker ikke at uddybe, om butikken har forbindelse med knivdrabet.

Den 31-årige mand fra indvandrer-banden Black Army i Odense fik halsen skåret over ud for butikken i Vestergade. Han var angiveligt mødt op i Vejle for at inddrive narkogæld. I de første oplysninger indgik, at han var bevæbnet med et baseball-bat.

Der er ”nogle problematikker omkring Vestergade”, som politiet er opmærksomme på.

Politiet og Vejle Kommune afviser, at de skulle være utrygt at færdes i Vejle by. Fredag blev holdt et ekstraordinært møde i byen ”banderåd”. Det var et lukket møde, som hverken borgmester Arne Sigtenbjerggaard eller politiet ønsker at referere fra.

Overfor TV SYD bekræfter Arne Sigtenbjerggaard dog, at der er ”nogle problematikker omkring Vestergade”, som politiet er opmærksomme på.

Efter drabet og et andet knivoverfald i Vollsmose med relation til drabet i Vejle har politiet haft ekstra opmærksomhed på, hvad der foregår i byen. Onsdag aften var der således en mindre razzia på Horsensvej i byens nordlige udkant, hvor flere biler blev undersøgt.

- Det var led i en helt almindelig indsats, siger lederen af lokalpolitiet i Vejle, vicepolitiinspektør Frede Nissen til TV SYD.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden