TV der bevæger dig

Knivoffer fra Vejle vil ikke hjælpe politiet

Den 22-årige mand fra Vejle, der natten til onsdag blev overfaldet i Odense, havde tilknytning til banden Black Armys afdeling i Herning.

Den 22-årige mand fra Vejle, der natten til onsdag blev stukket i ryggen med en kniv i Vollsmose, vil ikke hjælpe politiet med opklaringen.

I en pressemeddelelse efterlyser Fyns Politi vidner til det overfald, der natten til onsdag sendte en 22-årig vejlenser på hospitalet.

Den 22-årige mand fra Vejle har tilknytning til banden Black Armys afdeling i Herning .

Derfor mistænker Fyns Politi, at der er en sammenhæng mellem overfaldet i Odense natten til onsdag og drabet i Vejle onsdag i sidste uge. Her fik et 31-årigt medlem af Black Armys afdeling i Odense halsen skåret over på åben gade, og døde kort efter.

-Lige nu efterforsker vi alle muligheder – vi undersøger derfor også, om der er en sammenhæng mellem drabet i Vejle og overfaldet i Bøgeparken i nat. Men det er for tidligt at drage nogen konklusioner endnu, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi.

Den 22-årige overlever overfaldet, hvor han først blev slået med køller og derefter stukket i ryggen med en kniv, men han vil ikke hjælpe politiet med at opklare sagen.

Derfor efterlyser Fyns Politi  nu vidner, der kan hjælpe med opklaringen af overfaldet, der fandt sted kl. 00.34 natten til onsdag i Bøgeparken i Vollsmose.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden