Køb "lopper" med hjertet, så støtter du kræftsyge børn

Sidste samlede to søstre 105.000 kroner ind. I år satser de på endnu flere penge til børn med kræft. Alt sammen ved at lave et loppemarked.

De to søstre Anja Nordansven Olesen og Tina Poder arrangerer for trejde år i tæk et loppemarked til fordel for børn med kræft.

-Vores Loppemarked er ikke et helt almindeligt loppemarked. Udover at vi selvfølgelig lejer vores salgsstande ud, så er også en sjov og hyggelig attraktion at møde op til for hele familien, vi har hyret forskellige bands der optræder, Danseshow, Hospitalsklovnene kommer forbi, og så har vi været så heldige at Sonne Søstrene fra Danmark har Talent 2016, kommer og optræder, fortæller Anja Nordansven Olesen til TV SYD.

To søstre arrangerer "Shop med Hjertet" - Loppemarked til fordel for kræftsyge børn.

 

-Vi har fået rigtigt mange sponsorer, og flere af dem har støttet os igennem de sidste tre år. Derfor har vi også tombola, auktion med fine møbler, og vi har lavet en Café, hvor maden, kokkene osv. er sponsoreret, således vi kan sælge mad og drikke på dagene. 

Søstrene donerer al overskud til Team Rynkeby Trekanten. 

Siden 2014 har de doneret omkring 160.000 kr til kræftsyge børn, og de håber at overskudet i år bliver større end sidste år, men de kan godt mærke, at det gode vejr holder folk væk. De håber på flere mennesker søndag, hvor også Mads Christian fra X-Factor også kommer og underholder.

Lørdag samlede søsterene 75.400 kroner ind.

Loppemarkedet Shop Med Hjertet fortsætter søndag kl. 10-18 i KFUM hallerne i Kolding.