Koldblodige pistolrøvere slog til

To unge mænd gav sig god tid, da de sent søndag aften slog til mod en Netto i Christiansfeld.

To røvere slap sent søndag aften af sted med stort set hele dagens omsætning fra en Netto-butik i Lindegade i Christiansfeld, der ligger i det sydlige Jylland.

Røverne var koldblodige nok til at vente en halv time på at få adgang til forretningens pengeboks, der er forsynet med en tidslås. Der var ingen kunder i butikken under røveriet, der blev anmeldt klokken 22.24.

- De truede sig til et ukendt beløb samt de to medarbejderes mobiltelefoner. Formentlig har de fået fat i stort set hele dagens omsætning, siger Frits Lund, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Den ene røver truede de to medarbejdere med en pistol.

Han beskrives som mellem 22 og 25 år, spinkel af bygning, 165 til 170 centimer høj og så talte han med københavnsk accent. Han bar en mørkeblå trøje, hvide bukser, blå hiphop-sko og en elefanthue.

Den anden røver er med 190 til 195 centimer væsentlig højere end sin medgerningsmand. Han menes ligeledes at være mellem 22 og 25 år.

Han talte dansk uden tydelig dialekt. Han var iført en grå sweatshirt med rød skrift både foran og bagpå.

- De ansatte kan ikke huske, hvad der står på trøjen, men butikken er videoovervåget, så det regner vi, med kan hjælpe os, siger vagtchefen.

Politiet har ikke andre vidner end de to Netto-medarbejdere. Røverne kørte fra stedet i en grå, ældre stationcar. Muligvis en Opel.

Beskrivelse af røverne

Politiet har udsendt dette signalement af røverne:

Mand, dansk af oprindelse, talte med københavnsk accent, ca. 22-25 år, 165-170 cm, spinkel af bygning. Han var iført en sort røverhue med et hul, mørkeblå trøje, hvide bukser, blå hiphop-sko og gennemsigtige gummihandsker. Han medbragte en pistol med langt løb. Pistolen var meget rusten.

Mand, dansk, 22-25 år, almindelig af bygning, ca. 190 cm høj, blå øjne, lyse øjenbryn. Han var iført en sort røverhue med et hul, grå sweatshirt med rød lynlås og rød skrift foran og bagpå blusen, grå joggingbukser med lilla lynlås på baglomme, sorte H2O klipklappere med grå skrift.

Bilen, som gerningsmændene brugte, var en sølvgrå Opel stationcar med begyndende reg.nr. AB og 18 eller 81. Nummerpladen var hvid og med det blå EU mærke.

Oplysninger til politiet på 1-1-4.