TV der bevæger dig

Video: 130 korsangere gemte sig blandt premieregæster

Gæster til åbningen af udstillingen sang glædeligt med på "With A Litlle Help From My Friends" med 130 korsangere. Foto: Koldinghus

Da Kolding Designskole i sidste uge fejrede 50-års jubilæum på Koldinghus, brød 130 korsangere fra Kolding og omegn ud i sang.

Der var en ekstra overraskelse til de fremmødte på åbningsdagen af udstillingen Beyond Icons på Koldinghus i sidste uge. En gruppe af 130 korsangere havde skjult sig blandt premierens 800 gæster og overraskede med sange fra Beatles-albummet, der bl.a. indeholder sange som Lucy In The Sky With Diamonds og With A Little Help From My Friends, for at nævne de mest kendte.

Korsangerne synger til daglig i disse kor i kolding og omegn:

Sangerne kom fra disse lokale kor

Juniorkoret fra Kolding Musikskole
Got Vocal fra Kolding Musikskole
South City Gospel Choir
Kolding Koret
Bless The Day fra Vejle
Performancekoret
Mungo Park Folkekor
Kolding Bykor
Jordrup Sangkor
Vamdrup Gospelkor
Integrationskoret
Christiansfeld Gospelkor

Designskolen Kolding fejrer 50-års jubilæum med den store udstilling på Koldinghus, der åbnede den 1. juni.

Udstillingen, der får navnet Beyond Icons, går bag om velkendte designikoner og gør opmærksom på design, der er en så almindelig del af vores hverdag, at vi helt glemmer at sætte pris på den.

Det er ikke kun fysiske designs, der bliver fejret. For ikke nok med, at Kolding Designskole har 50-års jubilæum – arrangementet markerede også 50-års dagen for udgivelsen af The Beatles ikoniske album Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band.

Der er noget, der tyder på, at folk fra nær og fjern kommer for at se udstillingen. Vi har haft mange gæster fra hele landet, der siger, at de hellere end gerne vil rejse langt for at se udstillingen

Nanna Ebert, kommunikationschef, Koldinghus

Kulturminister Mette Bock (LA) kiggede forbi til åbningen, og arrangementet er i det hele taget gået godt, fortæller Nanna Ebert, kommunikationschef på Koldinghus.

- Der er noget, der tyder på, at folk fra nær og fjern kommer for at se udstillingen. Vi har haft mange gæster fra hele landet, der siger, at de hellere end gerne vil rejse langt for at se udstillingen, fortæller Nanna Ebert.

Beyond Icons løber frem til den 22. oktober 2017.

Hør de 130 sangere starte Beyond Icons i gang med "With A Little Help From My Friends".

130 korsangere synger "With A Little Help From My Friends" til åbningen af Beyond Icons.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu