TV der bevæger dig

Kolding er videre i Champions League

[size=2][/size]KIF Kolding er videre fra det indledende gruppespil i Champions League efter sejr over svenske Sä[size=2]vehof.[/size]

 Helt om ventet er KIF Kolding klar til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Hjemme i Tre-For Arena blev det til en sejr på 33-27 over svenske Sävehof, hvilket betyder, at Kolding er sikker på at slutte blandt de øverste fire hold i den indledende seksmandsgruppe, hvorfra fire mandskaber spiller sig videre.

Kolding behøvede blot et enkelt point, og hjemmeholdet afgjorde allerede kampen i første halvleg. På solidt forsvarsspil og konsekvent angrebsspil var Kolding foran med hele 21-11 ved pausen.

I anden halvleg sørgede hjemmeholdet blot for at holde snor i svenskerne, og den defensive taktik var ved at give bagslag. Kolding-spillerne gik så langt ned i tempo, at Sävehof fik reduceret til 22-27.

På det tidspunkt tog Kolding-træner Ingemar Linnéll timeout for at stabilisere et hullet forsvarsspil, hvilket også lykkedes.

Det var primært den svenske VM-spiller Lukas Karlsson, der på dette tidspunkt satte sig igennem angrebsmæssigt, ligesom også målmand Anders Petersen tog et par vigtige bolde.

KIF Kolding mangler endnu to kampe i Champions League, og de bliver bestemmende for, hvilken placering holdet får blandt gruppens fire øverste hold.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden