Kolding-far frygter bortførelse af datter

Politiet og pigens far, som har forældremyndigheden, frygter  at moren har borført datteren til Nicaragua. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.  

Forsvundet med datteren

En 42-årig kvinde fra Smørum forsvandt i weekenden med sin 10-årige datter, og ved et grundlovsforhør torsdag blev hun varetægtsfængslet in absentia, så der kan udstedes arrrestordre på hende over hele Europa.

Pige på weekend

I fredags fik hun som aftalt pigen med på weekend i Smørum. Søndag eftermiddag kørte faderen, der bor i Kolding, til Smørum for at hente datteren, men da han ankom ved 15.45-tiden var der ingen hjemme. Han ventede en time og kontaktede så politiet og politiets efterforskning har vist, at den 42-årige og hendes to døtre i lørdags tjekkede ind på et fly fra Göteborg til Paris.
 

Frygt: Hun kommer aldrig tilbage

Nu frygter politiet, at moren, der har statsborgerskab i både Nicaragua og Italien, aldrig kommer tilbage med den 10-årige, og dommeren valgte da også at varetægtsfængsle kvinden in absentia således, at hun skal stilles for en dommer indenfor 24 timer, hvis hun bliver anholdt.