TV der bevæger dig

Kolding-far frygter bortførelse af datter

Politiet og pigens far, som har forældremyndigheden, frygter  at moren har borført datteren til Nicaragua. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.  

Forsvundet med datteren

En 42-årig kvinde fra Smørum forsvandt i weekenden med sin 10-årige datter, og ved et grundlovsforhør torsdag blev hun varetægtsfængslet in absentia, så der kan udstedes arrrestordre på hende over hele Europa.

Pige på weekend

I fredags fik hun som aftalt pigen med på weekend i Smørum. Søndag eftermiddag kørte faderen, der bor i Kolding, til Smørum for at hente datteren, men da han ankom ved 15.45-tiden var der ingen hjemme. Han ventede en time og kontaktede så politiet og politiets efterforskning har vist, at den 42-årige og hendes to døtre i lørdags tjekkede ind på et fly fra Göteborg til Paris.
 

Frygt: Hun kommer aldrig tilbage

Nu frygter politiet, at moren, der har statsborgerskab i både Nicaragua og Italien, aldrig kommer tilbage med den 10-årige, og dommeren valgte da også at varetægtsfængsle kvinden in absentia således, at hun skal stilles for en dommer indenfor 24 timer, hvis hun bliver anholdt.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden