Kolding Kommune overtager efter Kære Pleje

Kolding Kommunes hjemmepleje overtager hjælpen, som Kære Pleje stod for indtil konkursbegæringen fredag formiddag. Alle ældre, der fik ydelser fra Kære Pleje vil hurtigst muligt blive kontaktet af Kolding kommune, men rengøringen kan blive lidt forsinket.

- Vi er rigtig kede den situation som de ældre sættes i - også fordi der nu kommer et nyt ansigt ind i deres hjem. Men vi vil gøre vores yderste for, at vores ældre oplever så få gener som muligt. Det ligger os meget på sinde, at vores ældre oplever det her så trygt som muligt, siger formand for Seniorudvalget, Søren Rasmussen, DF.

Både Attendo og Trekantens Rengøring og Pleje har bekræftet overfor Kolding kommune, at de fortsat ønsker at levere til den aftalte pris.

- Vi vil gerne sikre, at vores borgere har valgfrihed, og det har de fortsat. Efter licitationen var vi meget opmærksomme på, at firmaerne får en lavere afregning. Men når der i forvejen er andre kommuner, hvor prisen er lavere, synes jeg ikke man kan konkludere, at vores priser er for lave, forklarer Søren Rasmussen.