Kolding rydder op efter vinteren

Kolding Kommune tager nu en række ekstra initiativer for at få indsamlet det resterende husholdningsaffald, som på grund af den strenge vinter ikke er blevet afhentet.

Ud over grusning af små kommunale veje bliver der blandt andet opsat containere og/eller anvist fælles opsamlingssteder i nogle af de værst ramte områder.

- Vi har i dag haft et møde med renonvationsfirmaet Meldgaard Miljø for at planlægge de kommende dages indsamling af affald. Vores forventning er, at vi senest i starten af næste uge har indsamlet alt affald - selvfølgelig med det forbehold, at det milde vejr fortsætter, siger områdeleder Merete Dissing hos Kolding Kommune.

Efter de første tre dage af denne uge er status, at skraldemændene mangler at få indsamlet affald på ti pct. af afhentningsstederne.

Størst er problemerne i sommerhusområderne, i delområder af Christiansfeld, Lunderskov og Bjert samt i enkelte kvarterer i Kolding. Derudover er der stadig en række ejendomme, som ikke har fået afhentet deres affald i adskillige uger.