TV der bevæger dig

Kolding tabte, men er i semifinalen

Lasse Boesen og holdkammeraterne tabte til Aalborg, men er i semifinalen. Modstanderen bliver Skjern.

Selv om KIF tabte hjemmekampen mod Aalborg, så er holdet klar til semifinalerne i kampen om DM i håndbold. Skal møde Skjern.

Lørdag blev en opsigtvækkende en af slagsen i dansk herrehåndbold.

Mors-Thy Håndbold spillede sig sensationelt i DM-semifinalerne for første gang nogensinde. Det skete med en 30-26-sejr i Randers over Århus Håndbold i sidste spillerunde af slutspillets pulje 2.

Dermed forsvarede Mors-Thy holdets andenplads - uafgjort havde været nok - og i semifinalen venter Aalborg Håndbold, som benyttede lørdagen til at overhale KIF Kolding København i topstriden i den anden gruppe.

Mors-Thy havde inden lørdagens kamp haft to matchbolde til at spille sig videre til semifinalerne, men ingen af dem blev udnyttet.

I tredje forsøg svigtede Mors-Thy-spillerne dog ikke, selvom holdet kom skidt fra start. Aarhus-mandskabet var foran 5-1, inden Mors-Thy kom i gang. Mors-Thy kom først foran 13-12 og gik til pause foran 16-14.

I anden halvleg satte Mors-Thy modstanderen på plads, og noget overraskende er det altså Aalborg Håndbold, som venter i semifinalerne.

Favoritterne fra KIF Kolding København lå ellers nummer et i slutspilspulje 1 inden sidste spillerunde, men et 22-29-nederlag hjemme til netop Aalborg-mandskabet gjorde, at aalborgenserne snuppede førstepladsen.

KIF Kolding København skal i stedet for Mors-Thy derfor møde Skjern Håndbold, som vandt slutspilspulje 2.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden