Kom ikke til Frøslev med hjælp - flygtningene har det godt

Beredskabsforbundet og Røde Kors opfordrer folk, der gerne vil hjælpe flygtningene i Padborg, til IKKE at møde op ved Frøslev Skole. - Vi har ikke personale til at håndtere de mange frivillige, der vil hjælpe, er meldingen.

- Flygtningene på Frøslev Skole i Padborg har det godt. De har en seng at sove i og de får varm mad. I det hele taget bliver der taget godt hånd om dem, siger Regional Konsulent hos Beredskabsforbundet, Torben Vesterskov Jensen onsdag til TV SYD.

Beredskabsforbundet er et forbund af frivillige brand- og redningsfolk, der - sammen med Røde Kors - døgnbemander Frøslev skolen i Padborg.

De oplever, at mange mennesker møder op ved skolen i Frøslev for at hjælpe. Og det er meget sympatisk, siger Torben Vesterskov Jensen, men han opfordrer folk til IKKE at dukke op på centeret.

- Vi har simpelthen ikke personale til at håndtere de mange mennesker, der møder op for at hjælpe. Derfor opfordrer vi folk, som har indsamlet ting til flygtningene, til at putte de indsamlede ting i Røde Kors' containere i stedet for at møde op med dem på skolen. siger Torben Vesterskov Jensen til TV SYD.

Der kommer løbende nye flygtninge til, og onsdag formiddag oplyser Beredskabsforbundet, at der er 550 flygtninge indkvarteret på Frøslev Skole.