Kom med og få en rolle i ny hot Horsens-serie

Wasabi Film, der producerer serien GG Horsens for TV SYD, søger et større antal statister til optagelserne i Horsens.

Nu kan du komme med til at fortælle en anderledes og humoristisk historie om løsrivelse, ungdom, forholdet mellem piger og drenge, Horsens, Counter-Strike, jurastudier, fælles fordomme, gaming og retten til at være den, du er.

Wasabi Film, der producerer serien GG Horsens, søger et større antal statister til optagelserne i Horsens.

Allerede den 13. maj er der brug for statister, der kan spille journalister til e-sport event 13. maj, og den 17. maj er der brug for statister, der vil være publikum til stort e-sport event i Horsens.

I dagene 14., 15., 16., 17., 23., 27. og 28. maj er der brug for statister, som kan spille roller som journalister til e-sport event, pensionister på el-scootere, hjemmehjælpere, rollespillere, jurastuderende og festglade til en fredagsbar.

Alle optagelserne finder sted i og omkring Horsens.

- De præcise tidspunkterne er vi ved at planlægge. Derfor kan vi lige nu kun sige, at det er fra morgen til sen eftermiddag, siger seriens caster Stefan Pellegrini, Wasabi Film.

Hvis du vil være med, så send en mail til stefan@wasabifilm.dk med præcise oplysninger om, hvilke dage og statistfunktioner, som du kan være med på. Vedhæft et lille billede af dig selv, og hvis du vil også gerne en lille videohilsen (ikke et krav). Skriv meget gerne ”Statist” i emnefeltet.

OM SERIEN:

Serien foregår i det sprudlende e-sports-univers og er en sjov fortælling om den kvindelige gamer Sandra (Julie Zangenberg), der forsøger at begå sig i en mandsdomineret verden samtidigt med, at hun skal gøre op med normerne, der tvinger hende til at læse jura på universitetet.

Serien er en komedie for unge, som instrueres af Morten Urup, der er kendt for sin fortællerstil og sit visuelle udtryk.

Med på rollelisten er desuden Andreas Bo, Jonas Schmidt, Sofie Stougaard, Anders Brink Madsen, Thomas Ernst, Carsten Bang, Lars Bom og YouTuberne Morten Münster, Albert Dyrlund og Casper Harding.