Kom til radio- og tv-valgmøde i Aabenraa

Det tredje valgmøde arrangeret af TV SYD, DR Trekanten og DR Syd finder sted fra kl.15 i eftermiddag i Sønderjyllandshallen i Aabenraa.

Photo1 (3)

Det er igen tid til fælles politisk debat i regional radio og tv -  og hvis du har lyst og mulighed, kan du også følge det hele på tætteste hold helt live.
Valgmødet vil blive transmitteret direkte i radioen på P4 Syd, P4 Esbjerg og i P4 Trekanten.

Udkantsdanmark og sundhedsdebat

Emnerne som folketingskandidaterne skal diskutere spænder fra vilkårene i det, man har valgt at kalde udkantsdanmark, til hvem der skal stå forrest i køen i sundhedsvæsenet.

Publikum kan møde partierne, der er til stede med brochurer og balloner, og der er også jazzmusik fra Neanders Jazzband.

Debatterne bestyres af Louise Pettersson fra DR SYD og studievært på TV SYD Massimo Grillo.

Der er gratis entre. Det hele begynder klokken 15 og bliver sendt i radioen fra klokken 16:00 - 18:00.

Og det man hører, kan man se på TV SYD i aften kl. 19,30 og 22,45.

Blandt de mange kandidater er transportminister Hans Christian Schmidt fra Venstre, skatteminister Peter Christensen fra Venstre, forbrugerordfører for Socialdemokraterne Benny Engelbrecht, Enhedslistens Henning Hyllested og Mette Bock, spidskandidat for Liberal Alliance.

I pauserne i debatten er der også mulighed for en guidet rundvisning på DR SYD's redaktion, der ligger i umiddelbar tilknytning til Sønderjyllandshallen.