Kommende konfirmander jagter den helt rigtige kjole

Billetterne til dagens konfirmand-modeshow i Vejle blev revet væk. Især pigerne sørger for at være i god tid.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken kjole piger har på, når de skal konfirmeres. Det kræver den helt rigtige kjole, og derfor var der fuldt hos til mandagens konfirmandmesse i Torvehallerne i Vejle.

Blandt de godt 1000 tilmeldte var Marie Johanne Søgaard Jensen. Hun havde taget hele den lange vej fra Aalborg for at se på kjoler sammen med sin mor.

- Pigerne skal jo ud og have en speciel kjole, drengene skal bare have nogle bukser og en skjorte. Det er lidt sværere for piger, de vil gerne have den rigtige kjole, fortæller Marie Johanne Søgaard Jensen til TV SYD.

Der var udsolgt til begge mandagens modeshows i Torvehallerne.
Der var udsolgt til begge mandagens modeshows i Torvehallerne.
quote

Pigerne skal jo ud og have en speciel kjole, drengene skal bare have nogle bukser og en skjorte.

Marie Johanne Søgaard Jensen, kommende konfirmand

Det er Panayotis Brudekjoler i Vejle, der hvert år afholder modeshow og messe. Her oplever de, at de kommende konfirmander allerede begynder at se på konfirmationskjoler lige efter sommerferien.

- Der er faktisk nogle, der kom allerede i august måned for at se på kjole, så det bliver tidligere og tidligere, siger Nina Nielsen, eventkoordinator ved Panayotis Brudekjoler, til TV SYD.

Marie Johanne Søgaard Nielsen skal først konfirmeres til april næste år, men til glæde for både mor og datter er den helt rigtige kjole nu fundet.

- Den var med på modeshowet i dag og er en kort hvid en med blonder, afslører hun til TV SYD.