TV der bevæger dig

Kommunale kroner til TV SYD

TV SYDs nye medie-hus kiommer til at se sådan her ud.

Kolding Kommune har åbnet kommunekassen for TV Syd. Kommunen er nemlig så glad for, at tv-stationen bygger et nyt mediehus i Nordic Synergy Park, at den giver tv-stationen 900.000 kroner i tilskud over de næste to år. Det skriver JydskeVestkysten.

Til gengæld skal TV SYD blandt andet stille studier til rådighed og samarbejde med kommunen om udvikling af området ved Synergy Park.

Administrerende direktør i TV Syd, Hans Egon Lorenzen afviser, at Kolding Kommune får indflydelse på tv-stationens journalistik.
- Det er et problem, som vi slet ikke beskæftiger os med, da det vil være mig, der er en del af samarbejdsaftalen, og jeg bedriver normalt ikke journalistik og jeg giver heller ikke journalisterne ordre til, hvad de skal lave. Det har jeg en programchef, der tager sig af, siger han til P4 Trekanten.

Holder fortsat øje

Hans Egon Lorenzen fastslår, at tv-stationen stadig vil holde øje med Kolding Kommune på godt og ondt, selvom der nu er penge i forholdet.
- Vi har tidligere haft sponsorer, som vi har fulgt ganske godt til dørs, hvis der har været noget at snakke om, siger Hans Egon Lorenzen.

Aftalen mellem Kolding Kommune og TV Syd skal godkendes i Koldings byråd efter påske.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu