TV der bevæger dig

Kommune indfører total grillforbud på populær strand

Beslutningen om at forbyde brug af grill på Løverodde Strand er truffet, efter at Kolding Kommune har været i dialog med Trekantområdets Brandvæsen og Naturstyrelsen. Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Kolding Kommune strammer afbrændingsforbuddet, så brug af alle former grill nu er forbudt på hele Løverodde Strand ved Sdr. Stenderup

Siden afbrændingsforbuddet i Trekantområdet trådte i kraft, har brug af grill været tilladt på fast ubrændbart underlag, men nu er det slut med at grille på Løverodde Strand. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

- Stranden ved Løverodde Strand er meget smal, vegetationen er knastør, og i det gode vejr er der tit mange gæster ved stranden. Derfor er det ikke længere forsvarligt at grille ved Løverodde Strand – heller ikke selv om man er forsigtig og placerer grillen på et fast, ubrændbart underlag. På de øvrige strande er reglerne uændrede, siger skov- og landskabsingeniør Michael Tornbjerg Nielsen, Kolding Kommune.

Læs også Bål forbudt alle steder - over 100.000 må heller ikke tænde kulgrillen

Beslutningen om at forbyde brug af grill på Løverodde Strand er truffet, efter at Kolding Kommune har været i dialog med Trekantområdets Brandvæsen og Naturstyrelsen.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App