TV der bevæger dig

Kommune sælger ud af kantsten

Kantsten, som Kolding Kommune sælger ud af på lørdag.

Står du lige og mangler et læs kantsten? Så holder Kolding Kommune forårs-udsalg på materielgården lørdag.

- Vi har gjort forårsrent på vores materialegård. Derfor sælger vi lørdag den 9. maj ud af granitkantsten, Holmegårdssten, betonfliser og andre materialer, som vi ikke selv har mulighed for at bruge. Kom og gør en god handel, lyder opfordringen.

Kolding kommune har især mange af de store granik-kantsten liggende.

- Det virker måske som om det er meget dyre produkter, som vi ikke selv kan genanvende, men den arbejdskraft, der skal til for at få materialerne bragt i en stand, hvor vi kan genanvende dem, er simpelthen for stor, forklarer projektleder Lene Pilt fra Projekteringsafdelingen.

- Selv om nogle af stenene har stået ude længe, så er det gode materialer, som ikke fejler noget, og det ville være dejligt, hvis andre kunne få glæde af dem, siger Lene Pilt.

Driftsafdelingen har gennemgået alle materialerne ? og granitleverandør Bent Vangsøe har vurderet, hvad det kan betale sig at bruge.

- Ved at opmåle og palletere de sten og fliser, som kan genanvendes, får vi muligheden for at bruge dem i vores projekter og på denne måde højne kvaliteten af projekterne uden at det påvirker økonomien, udtaler landskabsarkitekt i Kolding Kommune, Thomas Thinghuus.

Materialerne sælges efter først-til-mølle-princippet ? og kommunen gør opmærksom på, at du selv skal læsse de store sten. De kan købes stykvis ? og kan betales med Dankort eller Mobile Pay.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden