TV der bevæger dig

Koncertarrangøren Frank Panduro stopper som direktør

Frank Panduro stopper som direktør i Horsens & Friends. Foto: Arkiv

Manden bag de store koncerter i Horsens – Frank Panduro – indstiller karrieren og forlader posten som direktør ved Horsens & Friends.

Bon Jovi, Springsteen, Ramstein og Poul McCartney. Frank Panduro har igennem tiden sikret Horsens de helt store musikalske navne. I mere end 25 år har han arrangereret koncerter, teater og andre kulturelle events i sin hjemby. Men nu er det slut. Fredag træder Frank Panduro selv ned fra scenen.

Når 2017 bliver til 2018, forlader Frank Panduro jobbet som direktør for Horsens & Friends - og overlader pladsen til den tidligere formand for Smukfest i Skanderborg, Claus Visbye.

Frank Panduro har gennem den sidste snes år hentet en imponerende række af musikkens helt store navne til Horsens. Han siger da også farvel med vemod.

- Men det handler om rettidig omhu. Horsens & Friends kan ikke få bedre direktør end Claus Visbye, og det var nu, vi kunne kapre ham. Vi får den optimale løsning, og det skal jeg ikke stå i vejen for, siger han i en pressemeddelelse. 

Det lå ellers ikke i kortene, at han skulle bruge knap halvdelen af sit liv i koncert- og teaterbranchen. Han er uddannet speditør, men havde ingen forudsætninger inden for kultur og teater, da han i 1991 fik jobbet som teaterdirektør på det nyopbyggede teater Horsens Ny Teater. 

Læs også Sikkerheden er i top før Rammstein-koncert

I år 2000 etablerede han Horsens & Friends, der arrangerer kulturelle begivenheder i Horsens Kommune.

Frank Panduro er født den 4. april 1956 i Horsens og opvokset i byen sammen med tre ældre søskende.

I 34 år var han gift med Eva Panduro, som han har børnene Tim og Mia med. Parret har de seneste ti år boet i lejligheden på toppen af Teaterhotellet, men for  et par år siden blev de skilt, så nu bor Frank alene i lejligheden.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden