Kongelig familie åbnede Legoland

Lørdag åbnede tre store forlystelsesparker i TV SYDs område. I Legoland havde en del af den kongelige familie lagt vejen forbi.

Lørdag begynder påskeferien for mange, og dagen er traditionen tro store åbningsdag i mange af landets forlystelsesparker. Det gjorde sig også gældende her i vores landsdel, hvor både Legoland i Billund, Universe Science Park på Als og Givskud Zoo slog dørene op til årets sæson. Alle tre attraktioner holder sæsonåbent, og for Legoland er denne sæson et skarpt hjørne i parkens historie. Legoland kan nemlig fejre halvtreds års fødselsdag i år.

Lørdag formiddag blev det fejret med så mange besøgende, at de stod i kø for at komme ind, da dørene åbnede klokken ti. Inden de mange gæster fik lov at slå sig løs i parken sørgede prins Joachim og prinsesse Maries børn, Prins Henrik og prinsesse Athena, for at markere åbningen med masser af konfetti.

Legoland oplyser, at de fejrer fødselsdagen ved at opgradere et populært område i parken, Legoredo, mens gæstefavoritten Lego Canoe er blevet totalrenoveret efter 25 år og mere end 18 millioner kanoture.

Se et klip fra åbningen øverst i artiklen.

Lørdag åbnede Prins Joachim og Prinsese Marie og deres børn Legoland.
Lørdag åbnede Prins Joachim og Prinsese Marie og deres børn Legoland.
Foto: Per Lund