Kræver 7-8 års fængsel i Tinglev-sag

Den 14-årige datter i den såkaldte Tinglev-sag blev misbrugt aftenen før, at forældrene blev anholdt. Anklageren går efter syv-otte års fængsel.

Mandag afsiger Retten i Sønderborg dom i sagen mod et forældrepar, som i flere år systematisk har misbrugt deres datter seksuelt. Datteren er nu 14 år gammel.

I retten er det kommet frem, at overgrebene sandsynligvis er sket fra datteren endnu ikke var fyldt 12 år, og de sluttede først dagen før, at forældrene blev anholdt 28. juli 2009.

Overgrebene mod den 14-årige retarderede pige er foregået flere gange om ugen over en længere periode.

Retarderet mor

Forældrene, en retarderet 49-årig mor og en 54-årige far, sidder anklaget for at have haft samleje med deres datter fra hun var under 12 år gammel, og ligeledes for at have haft samleje med morens to sønner.

Anklageren Jakob Nielsen går efter syv-otte års fængsel til faren og en behandlingsdom til moren, fordi hun ikke er normalt begavet.

Meget fri holdning til sex

Anklageren henviste til den omtalte Tønder-sag i sin procedure, fordi faren også har forsøgt at tvinge som 14-årige datter til samleje med en anden mand.

- Udadtil har familien levet i Tinglev som en helt almindelig familie, men bag væggene foregik der uhyggelige ting, siger anklager Jakob Nielsen.
I sin procedure kom han ind på, at sagen er kompliceret, fordi pigen og de to sønner ofte ikke har sagt fra overfor de systematiske seksuelle overgreb.

Forældrene havde opdraget børnene til, at det er normalt at have samleje med sine forældre.

- De havde en meget fri holdning til sex. Holdningen var, at de jo skal lære det, siger Jakob Nielsen.