Kraft Biler vil sætte hegn op

Efter et nyt indbrud i deres biler kræver Kraft Biler og en række kolleger i Fredericia nu, at de får lov til at sætte hegn op, selv om det er i strid med en lokalplan for området.

Fire indbrud har der allerede været i år. Og i løbet af sidste år var der ni indbrud.

Med sådanne statistikker er der intet at sige til, at Kraft Biler i Fredericia er godt og grundigt træt af de indbrudstyve, der slår ruderne ind på deres biler og blandt andet stjæler airbags, instrumentbræt og seler. Derfor ønsker Kraft Biler at sætte hegn op på deres grund. Det hegn kan dog ikke blive en realitet, fordi en lokalplan forbyder det.

Nu ser det dog ud til, at der er mulighed for, at Kraft Biler får dispensation fra lokalplanen, så de alligevel kan få hegn op.

- Det er klart, at når man står og ser på biler, der bliver behandlet på den måde, og man kan se, at forhandlerne har sat kameraer op, og man kan se, de gør, hvad rimeligt er. Så kan vi ikke bare sidde lænet tilbage og sige: Det går nok. Det vil være en utilgivelig politisk adfærd, siger Jean Brahe, der er formand for By- og Teknikudvalget i Fredericia Kommune.

Omkostningerne for de fire indbrud alene i år er langt over 100.000 kroner, oplyser Jon Slot Hansen, der er medejer af Kraft Biler.

Du kan her se Jon Slot Hansen forklare, hvad indbrudstyvene går efter, og hvad det betyder for Kraft Biler (Varighed: 00:56 min.).