Kreative Dage 2016 satte rekord

21.307 besøgte i weekenden Nordens største kreative messe i Fredericia

Søndag klokken 16 sluttede årets udgave af Kreative Dagei Fredericia, og de 235 udstillere kunne begynde nedtagningen efter endnu en forrygende weekend.

Hele 21.307 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af de tre dage hvilket er ny besøgsrekord. Det oplyser Messe C Fredericia i en pressemeddelelse.

- Faktisk er Kreative Dage bare vokset og vokset siden starten. Det er usædvanligt, at pilen konstant peger opad for et arrangement, og naturligvis er der et loft et eller andet sted, men vi er ikke stødt på det endnu. Kreative Dage er virkelig en succeshistorie, fastslår messechef Lars Søndergaard.

Kreative Dage havde i år premiere på DM i Hurtigstrik, og her var det Anne-Mette Kjær fra Brejning, der løb med sejren. Hun strikkede i finalen 401 masker på de afsatte fem minutter.

- Der var mange dygtige og hurtige i feltet, så jeg blev meget overrasket over at vinde, det var svært at holde masken, siger Anne-Mette Kjær med et smil.

Hun har planer om at starte en strikkeklub for både lokale og udviklingshæmmede, og her kan gevinsten - et gavekort på 5000 kroner - passende bruges til at indkøbe materialer.