TV der bevæger dig

Krig i skoven: Mountainbikerytter føler sig udsat for livsfarlig chikane

00:27

Maria Elstrøm Jensen ramte et træ med høj fart.

Maria Elstrøm Jensen ramte et træ med høj fart.

1 af 2

19-årige Maria Elstrøm Jensen fra Løsning ramte et træ med 40 km i timen. Hun er overbevist om, at den gren som hun ramte, helt bevist var placeret på hendes rute i skoven.

En livsfarlig kamp om hvem der har mest ret til at være i skoven, er brudt ud ved Løsning. I sidste uge var Maria Elstrøm Jensen på træningstur på Skærven ved Løsning, da hun pludselig kørte ind i en gren, der ifølge den unge rytter, var blevet placeret på ruten som en fælde.

-Det er jo sket flere gange før lige præcis på denne her bakke. De første to gange jeg kommer ned af bakken, er der ingenting men tredje gang, så ligger der lige pludselig en gren fint afskåret lige midt på stien, fortæller Maria Elstrøm Jensen til TV SYD.

Selvom Maria Elstrøm Jensen slap med knubs, så sidder episoden i den unge eliterytter, der er blevet forskrækket over oplevelsen.

Den seneste episode har nu også fået formanden for udvalget for fritid og fælleskab i Hedensted Kommune til at se på sagen.

-Jeg er chokeret over de historier om såkaldte fælder, der bliver lagt ud for mountainbikerne i skoven. Det er dybt uacceptabelt. Jeg vil efter sommerferien tage initiativ til et møde mellem kommune, lokalråd og cykelklubben, så vi via dialog kan finde en løsning for alle, siger Liselotte Hillestrøm til TV SYD.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden