Krise på lokal-tv i Fredericia

Skat bliver pudset på Fredericia TV, der skylder penge til sponsorer. Samtidig tilbageleverer tv-stationen programtilladelsen til kulturstyrelsen.

Kulturministeriet, Fredericia kommune og Kanal Syd kræver ifølge Fredericia Dagblad mindst 214.000 kr. fra Fredericia TV, og snart bliver Skats inddrivelsescenter pudset på den lokale tv-station. Det skriver tvnyt.com.

Tre rykkere var ikke nok

Fredericia TV har hverken aflagt regnskab for 2010 eller 2011 til Radio- og tv-nævnet, og derfor har nævnet nu krævet, at Fredericia TV tilbagebetaler støtten på 114.710 kr. fra 2010, og der er desuden ikke blevet udbetalt støtte for 2011 på 186.000 kr.

Formanden tager det roligt

Hasse Andersen fra Kulturstyrelsen oplyser til Fredericia Dagblad, at Fredericia TV har meddelt styrelsen, at tv-stationen har sendt den sidste udsendelse den 2. januar 2012, og at de tilbageleverer deres programtilladelse.

Formand for Fredericia TV, Poul Christensen, mener, at man stadig kan forhandle med Kulturstyrelsen og kommunen.

- Sagerne er ikke helt afgjort endnu. Det kunne blive ret mange penge, som vi skylder væk, men det tror jeg ikke, at det bliver, siger Poul Christensen til tvnyt.com.