TV der bevæger dig

Kristian Jensen: Carl Holst er skyld i V-nedtur

Kristian Jensen, Venstre. Foto: Steen Brogaard

1 af 2

Udenrigsminister Kristian Jensen mener, at Carl Holst og uroen omkring den tidligere forsvarsminister er den direkte årsag til, at vælgerne ikke støtter Venstre i meningsmåling.

Ifølge næstformanden i Venstre og Danmarks udenrigsminister, Kristian Jensen (V), så er der kun en person at takke for, at Venstre fik en vælgerlussing i en ny meningsmåling. Den person er Carl Holst (V), mener Kristian Jensen.

I Megafons seneste meningsmåling for TV2 og Politiken røg Venstre nemlig fra 20 til 17 procent. Et dyk på tre procentpoint. Og i et politisk magasin på TV2 News udtrykte Kristian Jensen sin mening om årsagen til dykket.  

- Jeg oplevede selv at komme ud fra Udenrigspolitisk Nævn sammen med Carl Holst, og vi havde taget en beslutning om at øge Danmarks engagement i kampen mod Isil (Islamisk Stat red.). Vi fik lov til at sige en sætning, og så var der fokus på personsager og ikke på politik, siger Kristian Jensen i et politisk magasinprogram på TV 2 News.

Han mener, at personsagerne i Venstre skygger over politikken.

- I Venstre er det altid sådan, at hvis vi taler personsager, så falder vi i meningsmålinger. Snakker vi politik, så stiger vi, siger Kristian Jensen i programmet.

Sidste gang Venstre havde en så dårlig vælgertilslutning var sidste år, hvor Lars Løkke Rasmussens (V) tøjsag kørte.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden