TV der bevæger dig

Kristian Thulesen Dahl besøger flygtninge i Sønderborg

00:43

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahlvar torsdag formiddag i Sønderborg, hvor han ved besøget på flygtningecentret på kasernen fik en snak med en af flygtningene. .

1 af 2

Som led i en landsdækkende besøgs-runde lægger Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl fra Thyregod torsdag vejen forbi Als, hvor han bl.a. besøger asylcentret i Sønderborg og Danfoss i Nordborg.

Debatten om det stigende antal af asylansøgere og åbning af mange nye asylcentre rundt omkring i landet fylder meget på Christiansborg lige nu. Også i Sønderborg, hvor et nyt asylcenter åbnede i efteråret i den netop nedlagte Sønderborg Kaserne.

I dag lægger Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl vejen forbi asylcentret i Sønderborg for at nærstudere forholdene. Dansk Folkeparti ønsker at omlægge det danske asylsystem, så asylansøgerne i langt højere grad hjælpes i nærområderne i stedet for i Danmark. Dette vil Kristian Thulesen Dahl også drøfte i forbindelse med besøget.

Senere i dag går vejen forbi Danfoss på Als, hvor Kristian Thulesen Dahl bl.a. skal drøfte ?danske arbejdspladser? og energiomkostninger med koncernens adm. direktør Niels B. Christiansen.

I aften er Kristian Thulesen Dahl på talerstolen ved et offentligt møde på Comwell i Sønderborg.

DF-formanden indledte sin turné på Fyn i starten af november, som blev efterfulgt af et besøg på Sydsjælland 14 dage senere.

00:49 Luk video

Se her interviewklip med Kristian Thulesen Dahl

Varighed 0.48

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden