Kvinde blev udskrevet fra psykiatrisk afdeling få timer tidligere

Den yngre kvinde, som lørdag aften blev ramt af et skud i benet afgivet af politiet, blev udskrevet fra psykiatrisk afdeling blot få timer før episoden.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger, hvordan det kunne ske, at en politiassistent trak og affyrede sit tjenestevåben mod en yngre kvinde fra Kolding, som lørdag aften blev ramt i benet på Vejlevej i Kolding, efter kvinden angiveligt havde truet de tilstedeværende polititjenestemænd med en kniv.

quote

Hun er udskrevet efter eget ønske, og vi kunne ikke tilbageholde hende efter gældende lovgivning.

Oversygeplejerske på psykiatrisk afdeling i Kolding, Peter Jezek.

Se mere video på localeyes.dk.

Nu kan TV SYD fortælle, at den yngre kvinde få timer før episoden blev udskrevet fra psykiatrisk afdeling i Kolding. Oversygeplejerske på psykiatrisk afdeling i Kolding Peter Jezek bekræfter, at kvinden, der blev skudt af politiet, tidligere på aftenen var blevet udskrevet fra psykiatrisk afdeling. Han siger følgende til TV SYD:

- Ja, det kan vi bekræfte. Hun er kendt i systemet og har flere indlæggelser bag sig. Hun er udskrevet efter eget ønske, og vi kunne ikke tilbageholde hende efter gældende lovgivning.

TV SYD har yderligere været i kontakt med kvindens familie, der bekræfter forløbet.

Episoden udspandt sig på åben gade nær Kolding Stadion på Vejlevej i Kolding, der lørdag aften længe var spærret for al trafik. Video: localeyes.dk.