Kvindelandshold tabte i Vejle

Det danske kvindelandshold i fodbold tabte 0-1 på hjemmebanen i Vejle til Schweiz i VM-kvalifikationen. Dermed får de danske kvinder svært at at snuppe førstepladsen i gruppen.

Nederlaget efterlader danskerne på kun ét point for to kampe, mens Schweiz er stukket af i toppen med ni point for tre kampe - altså lutter sejre.

Danmarks ene point blev sikret i lørdags, da landstræner Nils Nielsens mandskab spillede 1-1 på udebane mod Serbien. Serberne har tidligere i kvalifikationen tabt med hele 0-9 til Schweiz.

På Vejle Stadion havde Danmark - som i sommer nåede semifinalen ved EM - bolden mest i første halvleg, hvor det også blev til enkelte fine chancer.

Men det var gæsternes Ramona Bachman, som midtvejs i halvlegen bragte Schweiz foran 1-0. Hjemmeholdet pressede forgæves på i anden halvleg, men Schweiz havde fint styr på opgøret.

Førstepladsen i gruppen giver direkte adgang til VM-slutrunden i Canada i 2015. Kun de fire bedste toere i de syv kvalifikationsgrupper går videre til playoff-kampe om den sidste europæiske VM-billet.