TV der bevæger dig

Kvindelandshold tabte i Vejle

I aften fik kvindelandsholdet ikke noget at juble over på Vejle Stadion. (Foto: DBUs hjemmeside)

Det danske kvindelandshold i fodbold tabte 0-1 på hjemmebanen i Vejle til Schweiz i VM-kvalifikationen. Dermed får de danske kvinder svært at at snuppe førstepladsen i gruppen.

Nederlaget efterlader danskerne på kun ét point for to kampe, mens Schweiz er stukket af i toppen med ni point for tre kampe - altså lutter sejre.

Danmarks ene point blev sikret i lørdags, da landstræner Nils Nielsens mandskab spillede 1-1 på udebane mod Serbien. Serberne har tidligere i kvalifikationen tabt med hele 0-9 til Schweiz.

På Vejle Stadion havde Danmark - som i sommer nåede semifinalen ved EM - bolden mest i første halvleg, hvor det også blev til enkelte fine chancer.

Men det var gæsternes Ramona Bachman, som midtvejs i halvlegen bragte Schweiz foran 1-0. Hjemmeholdet pressede forgæves på i anden halvleg, men Schweiz havde fint styr på opgøret.

Førstepladsen i gruppen giver direkte adgang til VM-slutrunden i Canada i 2015. Kun de fire bedste toere i de syv kvalifikationsgrupper går videre til playoff-kampe om den sidste europæiske VM-billet.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden