TV der bevæger dig

Kvindelig fra Kamilla-sag skal obduceres

Liget blev fundet ved Kliplev-afkørslen på E45. Foto: Andreas P. Als, TV SYD. Foto: Andreas P. Als, TV SYD

Retsmedicinere skal torsdag obducere et lig, som onsdag blev fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev i Sønderjylland. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Liget er formentlig den forsvundne kvinde, Kamilla Hantusch, men det har Syd- og Sønderjyllands Politi endnu ikke kunnet bekræfte.

Onsdag aften blev Kamilla Hantuschs 24-årige ekskæreste anholdt i sagen og sigtet for at have dræbt Kamilla. Politiet har endnu ikke oplyst, hvordan den 24-årige mand forholder sig til sigtelsen.

Senere torsdag vil den 24-årige mand blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængslet i sagen.

Politiets kommunikationsmedarbejder Helle Lundberg oplyser, at anklagemyndigheden formentlig vil bede dommeren i Sønderborg om at lade grundlovsforhøret foregå for lukkede døre.

Grunden til det er hensynet til politiets videre efterforskning i sagen. Den kan muligvis lide skade, hvis de oplysninger, der vil blive fremlagt ved grundlovsforhøret slipper ud i offentligheden.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden